НОВИНИ

Кирил Десподов след пропуснатата дузпа: Извиних се на момчета в съблекалнята и продължаваме напред

кирил десподов пропуснатата дузпа извиних момчета съблекалнята продължаваме напред
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
15:44, 02.08.2023
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
Слушай новината

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов застана пред репортерите при завръщането на тима в България, за да коментира отпадането от словенския Олимпия Любляна във втория предварителен кръг на Шампионската лига.

"Орлите" загубиха с 1:2 като гост, като в самия край на срещата Десподов имаше шанс да прати мача в продължения, но пропусна да отбележи от дузпа.

"Разочарованието е за целия отбор, не само за мен. Накрая се получи кофти ситуация. Червен картон, изпуснах дузпа, малшанс. Не изглеждахме по най-добрия начин, много голове ни отбелязват от статични положения", бяха първите думи на Футболист №1 на България.

Пред камерите българският национал сподели, че не е изпитвал напрежение при изстрела му от бялата точка, но въпреки това отдаде дължимото и на стража на Олимпия за спасяването.

"Когато и да съм изпълнявал дузпа досега, никога не съм имал напрежение. Взех си топката, знаех къде ще изпълня дузпата. Предният ден бих три дузпи в другия ъгъл. Нарочно, ако някой гледа тренировката да си помисли, че ще бия в другия ъгъл. Не трябва да омаловажаваме и труда на вратаря, доста хубаво спасяване направи. Няма да е първата, няма да е последната дузпа, която ще изпусна. За съжаление, в такъв момент се случи. Извиних се на момчета в съблекалнята и продължаваме напред. Няма какво да го мислим. Можем само да анализираме грешките си. От тук нататък ни чака тежък мач може би срещу Астана, където съм играл. Теренът там е изкуствен, вероятно ще бъде топло, пътуването е дълго. Чака ни тежък мач, но вече няма лесни", коментира Кирил Десподов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Правителството назначи областни управители на Стара Загора и Сливен
Правителството назначи областни управители на Стара Загора и Сливен
Прокуратурата повдигна обвинение за убийството на психолога Иван Владимиров
Прокуратурата повдигна обвинение за убийството на психолога Иван Владимиров