НОВИНИ

Валентин Антов: Кремонезе се подобрява с всеки изминал мач

Българинът се утвърди в състава на "сиво-червените" като титуляр в последните три шампионатни мача

Валентин Антов
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
12:52, 03.10.2023
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Българският напационал Валентин Антов, който през лятото премина от Монца в Кремонезе, изрази съжалението си, че отборът му допусна домакинска загуба от Парма в осмия кръг на Серия B.

"Сигурен съм, че ако играем отново срещу този отбор утре или вдругиден, няма да загубим", каза централният защитник, цитиран от сайта cuoregrigiorosso.it. Антов се утвърди в състава на "сиво-червените" като титуляр в последните три шампионатни мача и дори получи добри оценки за мача с Парма, въпреки поражението.

"Искахме да спечелим мача. Бяхме в тяхната половина през по-голяма част от мача и това създаде риск от контраатаки. Атакувахме много и е трудно да допуснем такъв гол, за няколко сантиметра не беше засада. Но сме на прав път", сподели бившият футболист на ЦСКА, който е преминал още през Болоня и Монца.

"Чувствам се добре тук, доволен съм, че съм в отбора. Работил съм със Стропа (б. а. - треньора) преди, знам какво иска от играчите. Добър тим сме, подобряваме се с всеки мач в притежанието на топката. Трудно е да загубим такъв мач, след като допуснахме гол точно, когато бяхме изравнили", каза още Антов.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕК очаква емисиите от вредни газове в ЕС да бъдат намалени поне с 90% до 2040 г.
ЕК очаква емисиите от вредни газове в ЕС да бъдат намалени поне с 90% до 2040 г.
Другото лице на мексиканските служби (Снимки)
Другото лице на мексиканските служби (Снимки)