НОВИНИ

Валентин Илиев: Знаем какво ни чака в Подгорица

Старши треньорът на ЦСКА 1948 остана доволен от победата с 1:0 над Будучност.

Валентин Илиев ЦСКА 1948
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
23:50, 25.07.2024
Чете се за: 01:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев остана доволен от победата с 1:0 над Будучност в квалификациите на Лига на конференциите. Той сподели, че неговият тим се е изправил срещу подготвен отбор, който играе грамотен футбол. Реваншът е след седмица в Черна гора.

„Не беше лесно. Изправихме се срещу добре организиран и подготвен съперник. Радваме се, че имаме преднина преди реванша. Надявам се да реализираме нашите положения в следващия двубой.

Няма с какво толкова да се изненадаме. Срещу нас стои добър отбор, играещ грамотен футбол. В някои моменти играе толкова, колкото ти позволи съперникът. Надяваме се да надграждаме с всеки един мач.

Трябва да имаме търпение към младите. Някои от тях излизат за първи път на европейска сцена. Нормално е да им бъде напрегнато. Трябва да сме търпеливи и да бъдем благодарни на това, че имаме опитни играчи и стойностни хора, помагащи за адаптацията на младите.

Знаем какво ни чака в Подгорица. Такива двубои се печелят с много психика и характер. Имаме футболисти и от втория състав. Сега трябва да възстановим отбора. Мачове през два дни се отразяват на всеки един състав“, коментира Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ивет Лалова пред БНТ: Очаквайте много вълнение и много победи
Ивет Лалова пред БНТ: Очаквайте много вълнение и много победи