НОВИНИ

Ювентус продава Кристиано Роналдо за 30 милиона евро

ювентус продава кристиано роналдо милиона евро
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:40, 23.08.2021
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Ръководството на Ювентус е готово да се раздели с голямата звезда на тима Кристиано Роналдо преди края на трансферния прозорец срещу 30 милиона евро, съобщават медиите в Италия.

Вчера стана ясно, че Роналдо е поискал от наставника на "бианконерите" Масимилиано Алегри да не бъде сред титулярите за двубоя с Удинезе от първия кръг на Серия "А", тъй като се надява да си осигури изходящ трансфер преди края на месеца.

Роналдо все пак се появи в игра през втората част и отбеляза победен гол в 94-ата минута, който впоследствие бе отменен заради засада след намеса на ВАР, а торинци започнаха сезона с равенство 2:2.

Според последните информации от Ювентус няма да правят спънки за бъдещ изходящ трансфер на Роналдо, но до момента не са се появили желаещи за подписа на 36-годишният португалец.

Дори се твърди, че той е бил предложен на Манчестър Сити, но "гражданите" са концентрирани върху привличането на голмайстора на Тотнъм Хари Кейн.

Тъй като Роналдо има договор за още една година с Ювентус, не е изключено той да остане в Торино през настоящия сезон, след което да премине в друг клуб със свободен трансфер, като една от възможните дестинации за него е ПСЖ, където той може да се събере с големия си конкурент Лионел Меси.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Един човек е убит при стрелба на летището в Кабул
Един човек е убит при стрелба на летището в Кабул
Специално за БНТ: Разказ и снимки на българин, завърнал се от Афганистан
Специално за БНТ: Разказ и снимки на българин, завърнал се от Афганистан