НОВИНИ

Все още няма споразумение между Великобритания и ЕС

В Брюксел все още не е постигнато споразумение с Великобритания за реформиране на Евросъюза. Срещата, обявена като "английска закуска", на която трябва да бъде постигнато споразумението, непрекъснато се отлага. Последно е насрочена за 5 часа този следобед.

Биляна Бонева
от Биляна Бонева
15:08, 19.02.2016
Чете се за: 00:27 мин.
По света
все споразумение великобритания

Преговорите между лидерите, които участват в редовния съвет в Брюксел продължават. Британският премиер Дейвид Камерън заяви, че е "постигнат определен напредък, но все още няма споразумение". Срещата в Брюксел е определяна като решаваща за отношенията между Великобритания и останалите членове. Някои лидери предупредиха британския премиер Дейвид Камерън, че той няма да има втори шанс за преговори. Люксембургският премиер Ксавиер Бетел заяви тази сутрин, че поставените на масата за преговори предложения не удовлетворяват всички страни. "Още не сме приключили. Надявам се до края на следобеда да имаме готов текст, който да се приема от всички", заяви още Бетел.

Срещата, обявена като "английска закуска", на която трябва да бъде постигнато така чаканото споразумение, непрекъснато се отлага. Последно е насрочена за 5 часа този следобед.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Сотир Цацаров призова ВСС да провери дали има нарушения в Столичното следствие
Сотир Цацаров призова ВСС да провери дали има нарушения в Столичното следствие
Делян Пеевски излиза от „Булгартабак“
Делян Пеевски излиза от „Булгартабак“