НОВИНИ

Заз и "Джипси кингс" пристигат в Благоевград

Седмица преди началото на музикалния фестивал "Франкофоли" в Благоевград всички хотели и семейни къщи за гости са резервирани, заради участието на световно известните изпълнители, сред които – Заз, "Джипси кингс". Очаква се в града да пристигнат стотици фенове на музиката от цялата страна и от съседните държави – Гърция и Македония. Популярните изпълнители ще изнесат концерти на 17 и 18 юни на специално изградена сцена на площад "Георги Измирлиев" в Благоевград.

bnt avatar logo
от Добрина Грачанлиева
07:31, 13.06.2016
Чете се за: 00:49 мин.
Още

Резервациите в много от хотели в Благоевград за 17 и 18 юни - дните на фестивала „Франкофоли” са започнали още преди месеци, когато хората разбрали,че ще гостуват известни изпълнители.

Димитър Михов – управител в хотелски комплекс: От миналата година ни е блокиран този период на самите дни, както и около тях. Страхотен интерес към фестивала.

В хотела, където ще отседнат изпълнителите от "Джипси кингс" трескаво се готвят за посрещането на известните гости, които могат да ползват джакузи, парна баня, вани за релакс, определени са вече и стаите за звездите от групата.

Имаме три лукс апартамента, ще ги дадем на нашите ВИП-гости, както и останалите стаи, около 20-сет други стаи, които са ни нали стандартни, като оборудване.

Изпълнителите от популярната група "Джипси книгс" ще бъдат изненадани с храни от българската традиционна кухня.

Може би нашата "Струмишка скара” от този регион, всичко което си произвеждаме тук на място, така че мисля, че ще им хареса.

Трескавото очакване на голямото музикално събитие в Благоевград вече се усеща и хората с нетърпение очакват концертите на "Джипси кингс" и световно известната френска певица Заз.

Сега тая възможност на децата, която се дава да ги видят на живо и да ги слушат е нещо страхотно.
И туристи, и младежи, които учат и живеят тук, събират се много хора.

Само след дни на централния площад в Благоевград ще бъде изградена огромна сцена с много ефекти, където се очаква световните изпълнители да зарадват феновете с много хитове и емоции.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​VII-и Национален фолклорен фестивал Рила ни гледа
​VII-и Национален фолклорен фестивал "Рила ни гледа"
Учат деца в Русе да се хранят здравословно
Учат деца в Русе да се хранят здравословно