НОВИНИ

Асен Чандъров: Надявам се да измъкнем нещо и от мача с Лудогорец

Полузащитникът Асен Чандъров не е изненадан от победата на Септември с 1:0 срещу ЦСКА София в мач от Първа лига.

Асен Чандъров, Септември София - ЦСКА София
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:09, 09.10.2024
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Полузащитникът Асен Чандъров не е изненадан от победата на Септември с 1:0 срещу ЦСКА София в мач от Първа лига. Той имаше основна заслуга за единственото попадение в двубоя, след като получи топката в половината на Септември и пробяга разстоянието до наказателното поле, където асистира на Бертран Фурие.

През второто полувреме Чандъров удари греда, а Септември удържа натиска на "червените" и стигна до победата. Така столичният тим се изкачи на 13-о място в класирането и е равен по точки с ЦСКА София, който е с позиция напред и с мач по-малко.

"Не съм чак толкова изненадан от победата срещу ЦСКА, въпреки че бяхме с 12 загуби от 12 мача срещу тях. Всеки професионален футболист излиза на терена и играе за победа. Надявам се това да ни даде повече самочувствие за мача с Лудогорец и да измъкнем нещо от мача. Излизаме на 100% и играем за победа", заяви Чандъров.

"Половината момчета не знаеха, че ще играем със схема 5-3-2. На мен обаче ми е позната, защото я тренирах в Левски", каза още полузащитникът.

Чандъров все още е футболист на "сините", но в началото на сезона той бе преотстъпен на родния Септември. Треньор на отбора е бившият наставник на Левски - Николай Митов.

"В Левски нямаше да получавам игрови минути и решиха да ме изпратят под наем. Не исках да стоя на скамейката и се съгласих. Не съм обиден, футболът е бизнес и постоянно се въртят играчи", каза още халфът.

"Откакто съм в Септември, виждам много позитивни момчета, които искат да тренират и да работят. Треньорите ни помагат и с всяка една победа идва повече самочувствие за всички. Напоследък имаме и по-добри резултати. Надявам се да ставаме още по-силни и да постигаме повече победи", добави Чандъров.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Леопардчето Марго е най-новият обитател на варненския зоопарк
Леопардчето Марго е най-новият обитател на варненския зоопарк