НОВИНИ

ЦСКА 1948 с нов трансферен удар

Борил Гочев
от Борил Гочев , Източник: БНР
10:38, 10.07.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Футбол
цска 1948 нов трансферен удар

Новакът в елита привлече българският национал Галин Иванов.

След като Красимир Балъков бе назначен за старши треньор, а заштрашаващият рекорда на Петър Жеков Мартин Камбуров бе закупен от Берое, ЦСКА 1948 осъществи пореден трансферен удар. Дебютантът в efbet Лига си осигури услугите на опитният 32-годишен национал на България- Галин Иванов. Полузащитникът приистига от тима на Славия, с който преди 2 години спечели Купата на България. В своята кариера Иванов може да се похвали с повече от 200 двубоя в първия ешалон на българския футбол.

"Чувствам се добре. Щастлив съм. От две години водим преговори и най-накрая се договорихме. Спечелиме това, че отборът има перспектива, има добри идеи и аз имам нужда от ново предизвикателство. Радвам се, че съм тук и се надявам да помогна с каквото мога. Играл съм с повечето от момчетата, добри футболисти са, мисля, че ще се справим добре. Радвам се, че в отбора ще има само българи.

Моите лични амбиции са съм здрав, да играя всеки мач на високо ниво, да побеждаваме и да вкарвам голове. Работил съм с г-н Балъков в националния отбор на България. Доста съм впечатлен от неговата работа. Мисля, че има още много какво да науча от него и се надявам, че ще направим един добър отбор, който ще играе атрактивен футбол", коментира Иванов, който ще играе с номер 33 в новия си отбор.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
17-годишен качи двама 15-годишни на мотор, блъсна се в кола и загина
17-годишен качи двама 15-годишни на мотор, блъсна се в кола и загина
Стартът на новия сезон в efbet Лига се отлага
Стартът на новия сезон в efbet Лига се отлага