НОВИНИ

Лийдс може да подпише с Кавани, но не и с Ибрахимович

bnt avatar logo
Източник: БГНЕС
12:57, 22.07.2020
Чете се за: 00:42 мин.
Футбол
лийдс подпише кавани ибрахимович

Собственикът на "белите" Андреа Радрицани отказва да покани шведския таран в отбора, но не изключи възможността да подсили състава с бившия му съотборник Единсон Кавани

Договорът на Златан Ибрахимович с Милан изтича в края на сезона, а доскоро итерес към 38-годишния нападател проявяваше Лийдс Юнайтед. Въпреки това собственикът на английския клуб вече се оглежда за друг резултатен футболист, който би помогнал на състава на Марсело Биелса във Висшата лига, и най-вероятно става въпрос за Единсон Кавани.

Ако шведът откаже да продължи кариерата си в италианския гранд, то това означава, че той ще стане свободен агент. Уругвайският играч също ще остане без отбор, тъй като няма да подпише нов договор с Пари Сен Жермен.

При тази ситуация Андреа Радрицани заяви, че предпочита да привлече 32-годишният Единсон Кавани, отколкото доста по-възрастния Ибрахимович: "С Ибрахимович определено ще бъде трудно. Опитахме се да го вземем през януари, но той избра Милан и сделка с него се оказа невъзможна. Мисля, ще сега ще бъде вече много сложно, отчитайки интензивността в английския футбол. В добавка към своята класа, Кавани би могъл да добави физическа мощ и да се адаптира тук, но аз никога не съм разговарял с треньора за него".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кабинетът отпусна още 2 млн. лева за Националната здравна информационна система
Кабинетът отпусна още 2 млн. лева за Националната здравна информационна система
Филм с Хоакин Финикс сложи край на заложническата драма в Украйна
Филм с Хоакин Финикс сложи край на заложническата драма в Украйна