НОВИНИ

Мартин Кушев: По-добрият отбор победи, не показахме достатъчно агресия

мартин кушев добрият отбор победи показахме достатъчно агресия
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
21:04, 02.11.2023
Чете се за: 02:07 мин.
Спорт
Слушай новината

Помощник треньорът на Славия Мартин Кушев, който води тима при домакинската загуба от Лудогорец с 0:2, призна, че резултатът е закономерен с оглед показаното на терена.

Бившият футболист заяви, че "белите" не са показали достатъчно агресия в предни позиции, а освен това и липсата на основен играч като Галин Иванов е оказала влияние.

"По-добрият отбор победи, владееха повече топката, бяха по-бързи и имаха повече ситуации. Дадохме всичко, но не показахме достатъчно агресия. Класата на съперника оказа влияние. Това ни костваше загубата. Стояхме добре и се борихме, но в един момент допуснахме тактическа грешка и ни реализираха попадение", сподели 50-годишният специалист, който в миналото е бил в ролята и на старши треньор на Славия.

"Искахме да сме компактни и да изненадаме съперника. Нямахме достатъчно агресия. Отсъствието на Галин Иванов оказа влияние, групата беше с по-малко хора, но това са си наши проблеми. Не гледам назад, гледаме само напред", завърши Мартин Кушев.

Това всъщност бе втората и последна среща, в която бившият нападател беше край тъчлинията на Славия, тъй като от следващия двубой на пейката ще се завърне Златомир Загорчич за своя трети официален дебют начело на "белите". Припомняме ви, че в първите два мача след поредното си завръщане на стадион "Александър Шаламанов" специалистът изтърпяваше наказание от миналия сезон.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Бившият биатлонист Красимир Анев е с опасност за живота, след като се е самопрострелял с пистолет
Бившият биатлонист Красимир Анев е с опасност за живота, след като се е самопрострелял с пистолет
Неймар беше опериран успешно в Бело Оризонте
Неймар беше опериран успешно в Бело Оризонте