НОВИНИ

Ники Михайлов: Битка между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов няма

Николай Михайлов
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
13:25, 11.03.2022
Чете се за: 01:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Битка между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов за президентския пост в Българския футболен съюз няма. Мнението изрази вратарят на Левски Николай Михайлов, който взе отношение и за войната в Украйна в специално интервю за БНТ.

„Битка не виждам. Виждам някакви хора, които водят негативна кампания. По принцип знам, че кампаниите се водят по 2-4 седмици, а тук кампанията се води повече от година. Не знам. Както виждаш, нищо не се е променило. Винаги ще има хора, които одобряват работата и такива, които не одобряват. В крайна сметка, виждаш в каква държава живеем“, сподели Николай Михайлов.

Стражът коментира случващото се в Украйна и военните действия в страната. Той апелира за позитивно отношение към живота.

„Нека се съсредоточим върху хубавите неща в живота, защото виж какво се случва, тук, не много далече от нас – през 2022 година да има войни, да воюват. Акълът ми не го побира, като видиш кадрите, и става много жалко. Да говорим за конгрес, за извънреден конгрес, цялото нещо почва да ми се разводнява. Нека да гледаме положително, всички да бъдем здрави, това, което се случва, да приключи час по-скоро, защото виждате къде се намират много невинни хора“, каза още вратарят на Левски.

Автор: Мартин Гошев

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦСКА 1948: Спечелихме делото за емблемата срещу "Ред Енимълс"
ЦСКА 1948: Спечелихме делото за емблемата срещу "Ред Енимълс"
Силен вятър в Източна България и днес
Силен вятър в Източна България и днес