НОВИНИ

Стоилов: След два дни ще кажа своето решение

Станимир Стоилов
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
15:45, 06.04.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри, че ще обяви своето решение дали ще остане начело на тима след двубоя с Локомотив София от 25-ия кръг на Първа лига, който ще се играе в събота от 20:00 часа стадион "Георги Аспарухов". По-рано днес на Общото събрание на акционерите стана ясно, че изпълнителният директор Ивайло Ивков ще бъде освободен от поста си, докато Петър Ганев бе изваден от Надзорния съвет.

"Сега разбрах какво се е случило на Общото събрание. За мен лично е по-важно, че Левски има мач след два дни. Утре или вдругиден ще кажа, каквото искам да казвам и моето решение. По-важно е мачът да мине и след това ще разберете всичко. Отборът трябва да се концентрира, не искам преди това да има напрежение", каза треньорът.

"Разбрах само откъслечни неща. Това, което се е случило с отбора на Левски в последната година, е видно. Всичко е видно на книга, на тефтер и на терена. Не мога да знам оттам нататък какво е станало", добави Стоилов.

"Няма да ви изненадам с моите отговори. В момента най-важно е Левски да спечели мача с Локомотив (София). Моите отговори няма да избягат, умни сте, ще разберете за какво става въпрос", завърши Станимир Стоилов.

Самият Наско Сираков, отказа да говори пред събралите се журналисти. Той ще даде пресконференция във вторник (11-и април).

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Историческа среща между Иран и Саудитска Арабия в Китай
Историческа среща между Иран и Саудитска Арабия в Китай
КЗП проверява амбулантния търговец след запалването на детски балон
КЗП проверява амбулантния търговец след запалването на детски балон