НОВИНИ

Силната буря в Долни Богров взе жертва

Бурята с пороен дъжд и силен вятър от тази нощ взе жертва. Мъж загина, а жена е в тежко състояние. Инцидентът е станал край езеро в Долни Богров. Какво точно се е случило - вижте от прякото включване на Марио Гаврилов.

bnt avatar logo
от БНТ
12:08, 03.08.2019
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

По думите на местните жители, ситуацията е била изключително тежка, в един момента е спряло електрозахранването към населеното място, прекъсната е била и интернет връзката.

Катя Сунгарска, говорител на Спешна помощ, София: Снощи в 22:49 ч сме получили сигнала за този инцидент в Долни Богров. Веднага оттук, от централата тръгват 2 линйки и в 23:15 ч. сме на мястото. Установили сме 55-годишен мъж, който, за съжаление, е загинал на място и жена на 50 години с множество наранявания в тежко състояние. Откарали сме я в "Св. Анна". Доколкото разбрах, те са били на палатка на мястото. Счупил се е клон и съответно е паднал върху палатката и се е случила тази трагедия.

За да бъдат предотвратени подобни трагедии, е необходимо ако планираме излизане сред природата, задължително да проверим прогнозата и при опасно време да си останем вкъщи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Свиневъди продължават блокадата на пътя Сливен - Ямбол
Свиневъди продължават блокадата на пътя Сливен - Ямбол
Над 11 млрд. тона лед се разтопиха само за 24 часа в Гренландия
Над 11 млрд. тона лед се разтопиха само за 24 часа в Гренландия