НОВИНИ

Хебър посреща полския Заверче в мач-реванш от Купата на CEV

bnt avatar logo
от БНТ
11:33, 29.11.2023
Чете се за: 02:02 мин.
Спорт
Слушай новината

Волейболният вицешампион на България при мъжете Хебър Пазарджик ще изиграе тази вечер своя мач-реванш срещу полския Алурон Вирту Варта Заверче от втория по сила европейски клубен турнир - Купата на CEV.

Двубоят в зала "Васил Левски" в Пазарджик е с начален час 19:00, а с оглед на тежката ситуация при "тигрите" билетите са на символична цена, с която всички фенове могат се включат с помощ за клуба.

Припомняме ви, че през последните седмици витаят много неясноти около бъдещето на Хебър, породени от смяната на местната власт в Пазарджик.

Двукратният шампион на България вече беше напуснат от част от своите звезди, сред които Николай Къртев, Микеле Баранович, Джулио Саби и Якопо Масари, а в първия двубой срещу Заверче не успя да се противопостави на своя съперник и загуби с 0:3 (19:25, 13:25, 18:25) гейма.

На практика това оставя момчетата на Алберто Джулиани с много малки шансове за продължаване напред, но тази вечер те ще излязат за своята чест, а от ръководството на Хебър призоваха феновете за подкрепа.

"Винаги сме били заедно с нашите фенове в най-хубавите, но и в най-трудните моменти. Винаги сме били пример за цяла България! Сега ние имаме нужда от подкрепата на всеки един от вас! Всички в залата!", написаха "тигрите".

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Коледен базар в Народното събрание (Снимки)
Коледен базар в Народното събрание (Снимки)
Бойко Борисов: НЗОК няма да остане без бюджет, заплахата за здравето е от заледените улици на София
Бойко Борисов: НЗОК няма да остане без бюджет, заплахата за здравето е от заледените улици на София