НОВИНИ

Помощниците на Стойчо Младенов: Можем да победим Лудогорец

Анатоли Нанков
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
13:39, 28.11.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
Слушай новината

Двамата помощници на Стойчо Младенов в ЦСКА – Анатоли Нанков и Тодор Янчев – не скриха надеждите си, че „червените“ ще спечелят битката с Лудогорец в понеделник (29 ноември). Срещата от българското футболно първенство е от 17.15 часа в Разград.

Двамата треньори говориха в предаването „Арена спорт“ по БНТ. Специалистите се надяват през този сезон ЦСКА да успее да пречупи хегемонията на „орлите“, които 10 сезона поред печелят титлата в България.

Анатоли Нанков: „Важни са мачовете с Лудогорец, но не е най-важният мач. Смятам, че имаме всички възможности да направим добър двубой и да победим. Лудогорец направиха много. За съжаление, ние поизостанахме през годините в много компоненти. Надяваме се през тази година да детронираме Лудогорец. Помня победата с 2:1, когато ги елиминирахме на четвъртфинал за Купата на България.“

Тодор Янчев: „Мисля, че взехме максималното откакто сме влезли в ЦСКА. Имаме нужния потенциал да имаме водеща роля в първенството. При Лудогорец нещата са по-различни, имаха време за селекция и подготовка, при тях има една сработеност. Навярно, както ние, така и в Левски не са си мислели, че ще се случи така през последните 10 години.“

Колкото до участието на ЦСКА в Европа през сезона двамата помощници споделиха, че самото влизане в групите на Лигата на конференциите е успех.

„Хубавото е, че ЦСКА вече втора година играе в групите миналата година на Лига Европа, сега в Лигата на конференциите. Влязохме в групите, което е похвално, след това само една точка, но анализите, които правим за всеки мач по отделно, ние сме доволни от играта. Представяме се добре игрово, но резултатите са на другия полюс“, каза още Анатоли Нанков.

Целия репортаж с Анатоли Нанков и Тодор Янчев можете да видите във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Земетресение с магнитуд 7,5 по Рихтер е регистрирано в Перу
Земетресение с магнитуд 7,5 по Рихтер е регистрирано в Перу
Собственикът на "Беса транс" е пътувал с групите туристи в Истанбул
Собственикът на "Беса транс" е пътувал с групите туристи в Истанбул