НОВИНИ

Лудогорец ще получи шампионската купа и златните медали на 6 юли

лудогорец обърна берое отвори разлика точки върха първа лига
Снимка: Startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
15:14, 30.06.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Връчването на шампионската купа и златните медали за сезон 2022/2023 на новия стар шампион Лудогорец ще се проведе на на 06.07, четвъртък, от 18.30 часа на стадион "Хювефарма Арена", съобщиха от клуба.

Програмата предвижда празнична церемония по награждаването, след което ще се проведе открита тренировка на отбора.

Предвидена е фен зона за малки и големи с много игри, подходящи за всички възрасти, томбола и скечове с „Тутурутка“ . Всеки, дошъл на стадиона, ще получи възможността да се снима с новата шампионска купа, както и с Купата на България. Съблекалните на трибуна „Моци“ ще бъдат със свободен достъп, като се планира специална аранжировка, която пресъздава шампионската атмосфера преди всеки мач.

Лудогорец ще спази обещанието си към организираните фен клубове и тази година награждаването ще бъде на трибуна „Моци“. Входът за всички е безплатен.

Лудогорец стана шампион за 12-ти пореден път след драматична битка, продължила до последния кръг. Програмата на първенството отреди шампионският мач да бъде на стадион „Тича“. По тази причина не бяха планирани награждаване и тържество. Футболистите получиха кратка почивка, след което заминаха на лагер в Банско. Първоначалната идея беше провеждането на приятелска среща на Хювефарма Арена, след което играчите и треньорския щаб да получат своите медали. Впоследствие обаче по настояване на треньорския щаб беше организирана контрола на 01.07 с Университатя (Крайова) в Банско. След нея отборът се прибира в Разград, където ще проведе седмичен тренировъчен цикъл.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Километрично задръстване на АМ "Тракия" към Пловдив заради катастрофи
Километрично задръстване на АМ "Тракия" към Пловдив заради катастрофи
Денков е поставил въпроса за розовото масло в Брюксел
Денков е поставил въпроса за розовото масло в Брюксел