НОВИНИ

Николай Костов: Играта ни показва, че са нужни изменения

николай костов играта показва нужни изменения
bnt avatar logo
от БНТ
18:35, 12.11.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Левски Николай Костов очаквано беше разочарован след равенството 1:1 у дома срещу Ботев Пловдив в мача от 17-ия кръг на родната Първа лига.

Двубоят бе четвърти пореден за "сините", в който те не успяха да стигнат до победата, а след последния съдийски сигнал Костов призна, че се наблюдава спад в тима.

"Нашият отбор изигра доста добри първи 20 минути и през първото полувреме имахме преимущество в играта. Попадението ни успокои и очаквах да продължим така, но получихме гол и не бяхме добре организирани. Видимо има някакъв спад в нашия отбор, който влияе емоционално на играчите. Отново създавахме положения, но противникът не е отбор, който може леко да бъде преодоляван. За съжаление, загубихме победа, която ни беше много нужна за настроението на играчите", заяви опитният специалист.

"Трябва да работим върху пропуските. В началото на шампионата не можехме да създаваме достатъчно положения, а сега е обратното. Имаме и играчи не в оптимална форма, за което треньорите поемаме отговорността", допълни той.

Наставникът на Левски заяви още, че в неговия щаб са наясно на кои позиции трябва да бъдат нанесени корекции и добави, че всичко ще зависи от работата, която ще бъде свършена по време на зимната подготовка и трансферния период.

"Всичко зависи от предстоящата подготовка и трансферния период. За някои позиции сме наясно. Самата ни игра показва, че на места са нужни изменения", завърши Николай Костов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Байер Леверкузен разби Унион Берлин и отново оглави подреждането в Бундеслигата
Байер Леверкузен разби Унион Берлин и отново оглави подреждането в Бундеслигата
Испанската полиция разби мрежа за производство и разпространение на детска порнография
Испанската полиция разби мрежа за производство и разпространение на детска порнография