НОВИНИ

Слънчево време утре

Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
21:18, 10.07.2022
Чете се за: 01:47 мин.
У нас
Слушай новината

Максималните температури в неделния ден бяха около и под 30 градуса и поне до средата на новата седмицата ще остане сравнително хладно и ветровито.

Времето утре ще е предимно слънчево, с краткотраен дъжд следобед само на отделни места, главно в източните райони. В Дунавската равнина и западната част на Горнотракийската низина ще е по-ветровито. Максималните температури ще са между 23 и 28 градуса.

Над Черноморието ще е с временни увеличения на облачността, главно в следобедните часове и на отделни места е възможно да превали. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня ще отслабне. Температурата на морската вода е от 24 до 26°.

Купести облаци, но само на отделни места с превалявания и в планините утре. Ще духа умерен до силен северозападен вятър.

Над Западна Европа и Средиземноморието ще бъде предимно слънчево, с високи за периода температури, докато над Централна Европа ще е сравнително хладно, с променлива облачност, на места и с валежи. Над по-голямата част от Балканите ще преобладава слънчево, но хладно време.

У нас в близките дни ще има много слънчеви часове, като главно в сряда на отделни места в източните и планинските райони ще превали, но от четвъртък с предимно слънчевото време и дневните температури ще започнат да се повишават.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube: https://go.bnt.bg/youtube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След загубата от Черно море: Станислав Генчев поиска трима нови в Локомотив София
След загубата от Черно море: Станислав Генчев поиска трима нови в Локомотив София
Илиан Илиев: Заслужена победа, първият кръг винаги крие неизвестности
Илиан Илиев: Заслужена победа, първият кръг винаги крие неизвестности